Miért a Teszt?

Átfogó képet ad Neked arról, hogy jelenlegi életmódod, egészségügyi állapotod alapján milyen lehet szervezeted állapota. Ehhez kapcsolódóan, szakszerű tanácsokat kapsz a teszt végén, amelyet szakértők állítottak össze. A tanácsok a tesztre adott válaszaid alapján személyre szabottak lesznek, Neked szólnak.

Hogyan kell kitöltenem az Országos Egészség Tesztet?

Nincs más dolgod, mint kiválasztani, hogy melyik tesztet szeretnéd kitölteni, majd a TESZT INDÍTÁSA gombra kattintva elindítani a tesztet és válaszolni a kérdésekre. Mindenhol egyértelmű lesz, mi a teendőd, ahol több választ is bejelölhetsz, ott külön felhívjuk erre a figyelmedet. Alaposan gondold végig a válaszokat, hogy valóban személyre szabott eredményt tudjunk Neked értékelni.

Mire számíthatok, ha kitöltöm?

Mindössze pár percedbe telik majd kitölteni a tesztet. A kitöltés után rögtön megjelenik a kiértékelés, és a letölthető ajándékok. Fontos, hogy pontos elérhetőségi adatokat adj meg. A teszt kitöltése után megajándékozunk, 3 értékes, letölthető tanulmánnyal, az egészségről. Valamint részt veszel a hetente megrendezésre kerülő nyereményjátékunkon (itt), ahol értékes termékeket nyerhetsz.

Kik állították össze a tesztet?

A teszt a HillVital és az őket mentoráló természetgyógyászok közös csapatának együttműködéséből született. Olyan szakemberek, akik elhivatottak abban, hogy mindenkinek segítsenek egészségesebb életet élni. Az egészségmegőrzés más-más területein dolgoznak, így tudtak nagyon összetett és gyakorlatias tesztet összeállítani.